Subaşı Şehit Mehmet Aydın İlkokulu
SUBAŞI BELDESİ ŞEHİT MEHMET AYDIN MAH. 2. SK. NO: 5 MERİÇ / EDİRNE

VİZYON

Biz; Meriç Subaşı İlköğretim Okulu olarak, Milli, Eğitimin amaçları doğrultusunda, öğrenmeyi seven, kendine güvenen, bilgili, becerikli bireyler olmalarına yardım eden, teknolojiyi yakalamış ve geleceğin teknolojisine katkıda bulunabilecek, ailesini, toplumunu, insanlığı seven; Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, bilgi ve becerilerini yararlı olmak için kullanan doğru, dürüst, duyarlı ve en önemlisi sevgi dolu bireyler yetiştirmek, yetiştirilmesinde katkıda bulunmak için buradayız.

MİSYON

Okulumuzda öğrencilerimizin iyi ve yararlı insan olarak yetişmeleri en önemli olarak kabul edilsin. Okul toplumu olarak herkes toplam kaliteden memnun olsun. Okul toplumunda ilişkiler olumlu ve gelişmeye açık olsun. Gelişim; sosyal, teknolojik her alanda aynı oranda sağlanabilsin. Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

Kütüphane Kitap Sayısı :2020

İlçe merkezine 7km, İl merkezine 97 km mesafededir.

Belde